Μου λες κουράστηκες... Δεν θες να περιμένεις...

09 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!!!! Τα νεύρα μου! Βοήθεια!

Όσοι παρακολουθούν ή παρακολουθούσαν κινούμενα σχέδια, ξέρουν πολύ καλά την κλασσική σκηνή του θυμού (ειδικά αν ο χαρακτήρας είναι ο Ντόναλντ Ντακ):

Στάδιο πρώτο, στραβώνει το στόμα. Ότι και να ακολουθήσει, το στόμα παραμένει έτσι.
Στάδιο δεύτερο, το πρόσωπο αλλάζει χρώμα. Επικρατέστερο είναι το κόκκινο. Αν ο θυμός προχωρήσει σε υψηλότερα επίπεδα, μπορεί να μεταλλαχθεί και σε μαβί.
Στάδιο τρίτο, τα χέρια σφίγγουν σε γροθιές, και εφάπτονται των πλευρά του σώματος. Η αλλαγή της θέσης τους θεωρείται επικίνδυνη αφού συνήθως καταλήγει σε μπουνιές ή σκαμπίλια.
Στάδιο τέταρτο, παρατηρείται εξάτμισις των υγρών του σώματος. Σημείο εξαγωγής των παραγόμενων ατμών τα αυτιά.
Στάδιο πέμπτο, ολόκληρο το σώμα αρχίζει να τρέμει. Το τρέμουλο αυτό οφείλεται στις σκέψεις που αγωνίζονται να γίνουν λέξεις παρά την θέληση του ατόμου. Στο σημείο αυτό πλέον όλα τα σημάδια είναι εμφανή, εκπέμποντας σήμα κινδύνου. (ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕ)
Στάδιο έκτο, αν δεν ήσασταν έξυπνοι και δεν φύγατε, θα γίνετε μάρτυρες μιας θεαματικής έκρηξης. Τύφλα να'χει το big bang! Στόμα, χέρια, σώμα, γλώσσα, δάκρυα είναι πλέον ανεξέλεγκτα και μόνο η εξάντληση μπορεί να τα σταματήσει.. Αν είστε μπροστά, καλά θα κάνετε αν μείνετε ακίνητοι και σιωπηλοί σαν ψάρια.

Κανείς δεν έχει καταφέρει να προσδιορίσει τα όρια φόρτωσης του κάθε σταδίου μέχρι τώρα. Επειδή στον κάθε άνθρωπο τα όρια αντοχής διαφέρουν,οι επιστήμονες δυσκολεύονται να προσδιορίσουν ποιοι χρειάζονται λεπτά, ώρες, μέρες, χρόνια για να λυγίσουν. Η φόρμουλα για την γιατρειά των νεύρων λοιπόν είναι αιώνες μακριά. Μέχρι τότε, προσοχή! Αν δεν θέλετε να σας οδηγούν οι άλλοι σε αυτά τα στάδια, μην τους προκαλείτε ούτε εσείς! Σκεφτείτε ότι μερικοί δεν αντέχουν και ραγίζουν, προσπαθώντας να μην ξεστομίσουν λόγια βαριά.. Λυπηθείτε τους...